U finalu Kupa Crne Gore koji je odigran u Nikšiću Jadran je ubjedljivo savladao ekipu Budve i odbranio sedmu uzastopnu titulu prvaka Kupa Crne Gore.

U prvom napadu poslije greše Baničevića Budva iz kontra napada dolazi do prvog gola na utakmici. Prvi gol za Jadran postiže Merkulov sa igračem više i izjednačava rezultat na 1:1. Savo Ćetković efektnim golom sa dva metra dovodi Budvu u novo vodstvo, 1:2, ali u sljedećem napadu Kriještorac pogotkom sa igračem više ponovo poravnava rezultat na 2:2. Prvo vodstvo na utakmici za naš tim donosi Merkulov, 3:2. Na 7 sekundi prije kraja prve četvrtine Ukropina postiže gola sa igračem više za 4:2.

I u drugoj četvrtini naš tim nastavlja dobru realizaciju igrača više, ovaj put Radović postiže gol za 5:2. Još jednom Radović postiže gol sa igrače više i povećava prednost našeg tima, 6:2. Dva minuta prije kraja igrač Budve sa brojem 7 pravi grub prekršaj što primorava sudiju da dosudi brutaliti, to jest 4 minuta igrač više za Jadran i peterac koji ne koisti Radović. Budva uspjeva izbori peterac sa igračem manje i postiže gol za 6:3. Gardašević u sljedećem napadu postiže gol za 7:3.

U prvom napadu 3. četvrtine Drašković postiže gol za naš tim i povećava prednost 8:3, ali Budva uspjeva da postigne gol sa igračem manje za 8:4. U narednom napadu Radović postiže novi gol za 9:4. Još jedan gol za naš tim, ovaj put Ukropina za 10:4. Nakon povratka igrača Budve poslije kazne od 4 minuta, Budvani postižu gol sa igračem više za 10:5. Gardašević postiže svoj drugi gol na utakmici, za 11:5. Budvani u sljedećem napadu preko igrača više smanjuju na 11:6. Još jedan gol Budvana za 11:7.

U posljednjem periodu prvi gol za naš tim postiže Radović za 12:7, ali Petar Ćetković smanjuje na 12:8.

Jadran Carine – Budva 12:8 (4:2, 3:1, 4:4, 1:1)

Nikšić – Olimpijski bazen S. C. Nikšić.

Sudije: Ivanovski, Đurašković.

Igrač više: Jadran Carine 13(7), Budva 8(3).

Jadran Carine: Kandić, Ukropina 2, Popadić, Kriještorac 1, D. Banićević, Merkulov 2, B. Baničević, Gardašević 2, Radović 4, Spaić, Drašković 1, Petković, Tešanović, Mijušković.

Budva: Kralj, Dragović, S. Ćetković 1, Vuksanović 4, Mitrović, Porobić 1, Adžić, N. Popović, Vujašević 1, B. Popović, P. Ćetković 1, Franeta, Krivokapić, Rašković.