Vaterpolisti Jadrana Carine u četvrtom kolu Lige šampiona odmjeriće snage sa njemačkim Špandauom, 8. novembra u 19 časova u Berlinu. Izabranici Petra Radanovića vjeruju da mogu upisati željene prve bodove elitnog takmičenja. U grupi  A Špandau ima tri odigrane utakmice i jedan bod, dok Novljani imaju tri utakmice bez bodova.
Nakon duela sa grčkim Olimpijakosom, kada su Jadranaši bili na korak do pozitivnog rezultata, jasno je da mlada ekipa sa Škvera može svima da bude konkurentna. Utakmicu možete pratiti uživo na lenchampionsleague .
Trener Petar Radanović kazao je da Jadranaše očekuje teško gostovanje ekipi Špandaua, ali vjeruje u svoje momke.
“Špandau je ekipa sa plejadom dobrih igrača. Zaista kvalitetnih igrača koji učestvuju u ovom elitnom takmičenju već dugi niz godina. Međutim, idemo da se nadigravamo sa njima i da probamo da uzmemo prve bodove”, jasan je Radanović.
Kapiten Novljana, Marko Petković, naglasio je da Jadran gostuje ekipi Špandau sa kojom se susreo u ovom istom takmičenju prije dvije godine.
“Tada smo kod kuće trijumfovali, a kod njih odigrali neriješeno. To je vrhunska ekipa koja se dodatno pojačala prethodne dvije godine. Gledali smo ih i analizirali. Spremili smo se koliko god smo mogli i idemo da probamo da upišemo prve bodove Lige šampiona”, poručio je Petković.
REZULTATI DOSADAŠNJEG OVOSEZONSKOG TAKMIČENJA:
1. Kolo RVL: Jadran Split – Jadran Carine 9:11;
2. Kolo RVL: Jadran Carine – Partizan Beograd 10:8;
3. Kolo RVL: Jug AO – Jadran Carine 9:6;
4. Kolo RVL: Jadran Carine – Mladost 6:15;
5. Kolo RVL: Mornar Split – Jadran Carine 7:16;
6. Kolo RVL: Jadran Carine – Budva 12:6;
7. Kolo RVL: Crvena Zvezda – Jadran Carine 5:11.
1. Kolo LŠ: Jadran Carine – Jug AO 7:12;
2. Kolo LŠ: Jadran Carine – Solnok 12:14;
3. Kolo LŠ: Olimpijakos – Jadran Carine 8:7.