Jadran Carine je u polufinalu Kupa Crne Gore savladao ekipu Primorca i plasirao se u finale gdje će braniti naslov osvojen prošle godine.

Nakon 3 minuta igre u prvoj četvrtini naš tim dolazi u prvo vodstvo na utakmici pogotkom Bojana Baničevića. Ali nakon toga serija Primorca od 3 gola što im donosi prednost od 1:3. To je bio i kraj prve četvrtine.

Na samom početku druge četvrtine Primorac postiže gol iz kontra napada za 1:4. Već u sljedećem napadu Petković smanjuje na 2:4. Još jedan gol naših momaka, ovaj put Drašković postiže gol iz kontra napada, 3:4. Jadranaši daju gas i još jednim golom Draškovića sa igračem više poravnavaju rezultat na 4:4. Na minut prije kraja druge četvrtine Primorac postiže gol i ponovo dolazi u prednost 4:5. Ali na polovini utakmice ipak nerješeno, Gardašević golom sa igračem više poravnava rezultat na 5:5.

U pravom napadu Primorca u trećoj četvrtini gol iz kontra napada za vodstvo od 5:6. Bomba Merkulova za 6:6. Još jedna bomba Merkulova za 7:6 u korist naših momaka. Radović nastavlja bombardovanje gola Primorca i postiže gol za 8:6. Kontra napad našeg tim i Ukropina postiže gol za 9:6. Jadranaši ne smanjuju gas, još jedna bomba Merkulova za 10:6.

Na početku posljednjeg perioda Primorac postiže dva vezana gola i smanjuje prednost na 10:8, ali Ukropina u postiže gola za 11:8. Dva minuta prije kraja utakmice Drašković postiže gol sa igračem više za 12:8.

Jadran Carine – Primorac 12:8 (1:3, 4:2, 5:1, 2:2)

Nikšić – Olimpijski bazen S. C. Nikšić.

Sudije: Abramović, Obradović.

Igrač više: Jadran Carine 7(3), Primorac 8(3).

Jadran Carine: Kandić, Ukropina 2, Popadić, Kriještorac, D. Banićević, Merkulov 3, B. Baničević 1, Gardašević 1, Radović 1, Spaić, Drašković 3, Petković 1, Tešanović, Mijušković.

Primorac: Shubladze, Matković, Crepulja, Petrović 1, Gluhaić 2, Gopčević, Mačić, Vukmirović, Latinović 3, Gregurević, Vukasović 2, Paunović, Radnjić, Todorović.