U drugoj polufinalnoj utakmici KUP-a Crne Gore Jadran je na bazenu sportskog centra u Nikšiću savladao ekipu kotorskog Primorca i plasirao se u finale KUP-a Crne Gore.

U prvoj polufinalnoj utakmici slavila je ekipa Budve protiv Cattara rezultatom 10:5. BokeškI derbi je kao i uvijek krenuo napeto, već u prvom napadu igrač više za Primorac i 0:1. Ali već u sljedećem napadu Jadran takođe iz igrača više postiže gol za 1:1. Naši momci polako podižu tempo i preko dva vezana gola povećavaju prednost na 3:1.

U drugom periodu jadranaši ne spuštaju tempo, golovi se nižu a prednost se povećava i put finale je sve sigurniji, rezultat na polovini utakmice iznosio je visokih 8:3. U trećoj četvrtini veliki broj promašaja na obe strane ali rezultatska prednost naših momaka nije dolazila u pitanje, 10:4.

U posljednjoj četvrtini naš tim je smanjio tempo ali nije dozvolio protivniku da ugrozi pobjedu od visokih 13:6.

Finale je programu u subotu 22.12.2018. godine u 20:15 časova na bazenu sportskog centra Nikšić uz direktoan prenos na RTCG.

Jadran Carine – Primorac 13:6 (3:1, 5:2, 2:1, 3:2)

Nikšić – Bazen sportskog centra Nikšić.

Gledalaca: 200.

Sudije: Ivanovski, Mišković.

Igrač više: Jadran Carine: 9(5), Primorac 13(3).

Jadran Carine: Kandić, Brkić, Popadić, Obradović, Banićević 2, Averka 3, Mijušković, Gardašević 1, Radović 2, Spaić 3, Drašković 1, Petković 1, Tešanović, Vučurović.

Primorac: Šubladze, Drašković 1, Crepulja 1, Petrović, Matković, Gopčević 2, Ivanković 1, Pavličević, Višnjakov, Grgurević, Kriještorac 1, Mačić, Isljamović, Stanojević.