Proteklog vikenda u Budvi odigran je drugi u nizu turnira regionalnog vaterpolo takmičenja mlađih vaterpolo selekcija Olimpijske Nade.

Snage su odmjerile ekipe igrača rođenih 2001. godine i mlađih. Na turniru je učestvovalo pet ekipa i to: Jadran Carine, Primorac, Cattaro i Budvanska Rivijera iz Crne Gore, te Duborvački Jug Croatia Osiguranje.

Jadranaši su u četri odigrane utakmice upisali isto toliko pobjeda, te sa maksimalnim učinkom osvojili turnir. U prvom kolu je savladan domaćin Budvanska Rivijera sa 11:6, u drugom Jug Croatia Osiguranje 9:6. U trećem kolu novljani su bili slobodni. Poslijednjeg dana turnira odigrane su dvije utakmice sa klubovima iz Kotora. Savladan je Primorac sa 13:3 i Cattaro 11:7.

jadran-carine-mladi-181106_1

Golman Jadrana Carine Darko Đurović, po mišljenju trenera i delegata proglašen je za najboljeg golmana turnira, a Danilo Radović je uzeo dva odličija i to ona za najboljeg igrača i najboljeg strijelca turnira.

Jadran Carine je nastupio u sastavu: Darko Đurović, Nikola Jančić, Uroš Vučurović, Tomo Malović, Vlado Vavić, Danilo Radović, Nikola Ilić, Marko Radanović, Jovan Vujović, Filip Aleksić,  Vasilije Radović, Mirko Sijerović, Stefan Subotić, Lazar Bovan, Martin Gardašević, Ognjen Mrvaljević. Trener ekipe Jovo Vukasović.