Na trećem turniru Regionalne lige koji se igra u Šibeniku, Jadran je igrao nerješeno sa domaćom ekipom Solarisa 8:8 (0:1, 2:1, 4:4, 2:2). Od samog početka utakmice jaka igra u odbrani je bila dominantna na obe strane, pa je u prvom periodu pao samo jedan gol za ekipu Solarisa.

U drugom periodu naš tim uspjeva da se izjenači igru pa se na poluvrijeme otišlo sa nerješenm rezultatom, 2:2. U trećoj četvrtini popušta odbrana na obe strane i čak 8 golova u ovom periodu. Jadranaši su poveli u trećem periodu i tokom cijele četvrtine imali prednost od 1 gola razlike, ali na samo 4 sekunde prije kraja perioda Šibenčani izjednačavaju na 6:6.

jake-muscat-jadran-solaris

U posljednjoj četvrtini naš prvi do prednosti dolazi ekipa Solarisa, 6:7. Jadranaši sa dva gola uspjevaju da preokrenu rezultat na 8:7, ali na 3 sekunde prije kraja meča domaćin izjednačava rezultat na 8:8.

U našem timu istakao se Vasilije Radović sa 4 postignuta gola.

Jadran sutra, u posljednjem kolu trećeg turnira Regionalne lige, igra protiv ekipe Mornara iz Splita.

Jadran – Solaris 8:8 (0:1, 2:1, 4:4, 2:2)

Bazen Crnica – Šibenik.

Sudije: Igor Virijević, Ivan Raković.

Igrač više: Jadran 5(3), Solaris 6(3). Peterci: Jadran 1(1), Solaris 1(1).

Jadran: Đurović, Ziuzin, Vučurović, Vukićević, Vujović, D. Radović 1, Stevović, Gardašević, Muscat, Sladović 1, Čaraj 2, V. Radović 4, I. Radović, Stupar.

Solaris: M. Šparada, Jakovčević 1, Erak 2, Rak 1, Čondić Kadmenović, Butić, Kreković, Radan, Penava 1, Sirovec 2, Burburan 1, T. Šparada, Štrkalj, Brajković.