U drugoj utakmici finalne serije prvenstva Crne Gore Jadran je na gostovanju u Kotoru savladao ekipu Primorca rezultatom 8:10 (3:2, 1:3, 2:3, 2:2). Jadranaši bi u četvrtak (19) mogli da proslave novu titulu jer su poveli 2:0 u seriji koja se igra na tri dobijena meča.

Jadran je utakmicu prelomio u finišu treće četvrtine kada su Danilo Radović i Jovan Vujović pogodili za 8:6 što je bila prva prednost od dva pogotka za naš tim. Primorac je kasnije smanjio (8:7), imao peterac za izjednačenje, ali je Marko Gopčević bio neprecizan. Nakon toga je Vasilije Radović pogodio za 9:7 i sve je bilo riješeno.

Hercegnovski tim do drugog trijumfa vodio je Lazar Vukićević sa tri gola, po dva postigli su Vasilije Radović i Pavel Halturin, a po jedan Danilo Radović, Uroš Vučurović i Jovan Vujović.

Primorac – Jadran 8:10 (3:2, 1:3, 2:3, 2:2)

Bazen „Zoran Džimi Gopčević” – Kotor.

Sudije: Siniša Matijašević, Petar Abramović.

Igrač više: Primorac 7 (3), Jadran 11 (5). Peterci: Primorac 2 (1), Jadran 1 (0).

Primorac: Kralj, Vučković, Mršić, Gopčević, Mačić, Vukasović, Paunović, Gardašević 5, Stanojević 1, Vujošević 1, Janović 1, Baštrica, Mandić, Perov.

Jadran: Đurović, Kalturin 2, Vučurović 1, Vukićević 3, Vujović 1, D. Radović 1, Stevović, Gardašević, Đ. Radović, Sladović, Čaraj, V. Radović 2, I. Radović, Muscat.