U trećem kolu polufinalnog kvalifikaciong turnira Regionalne lige u Duborvniku Jadran je savladao ekipu Primorca rezultatom 5:9 (1:3, 2:3, 2:2, 0:1). Jadran je ubjedljivo startovao na bokeljskom derbiju i već nakon 50 sekundi igre kapiten Petković postiže gol za 0:1. Nastavlja se serija naših momaka i golovima Obradovića i Murišića jadranaši vode sa 0:3. Prvi gol za Primorac postiže Gopčević za 1:3, što je bio i rezultat na kraju prvog perioda.

Ponovo u prvom minutu drugog perioda Petković postiže gol za 1:4. Zatim Gardašević iz kontra napada postiže gol za 1:5. Primorac sa igračem više smanjuje na 2:5. Na 20 sekundi prije kraja drugog perioda Primorac sa igračem više smanjuje na 3:5. Međutim, naši momci uspjevaju izboriti igrača više što koristi Banićević za 3:6.

U prvom napadu trećeg perioda Primorac koristi prednost sa igračem više i smanjuje prednost na 4:6. Nakon neiskorišćenog napada jadranaša Primorac iz kontra napada postiže još jedan gol za 5:6. Jadran prvi gol u trećem periodu postiže na samoj polovini ovog perioda, sa igračem više siguran je Averka za 5:7. Na 40 sekundi prije kraja trećeg perioda Petković postiže gol štem iz faula sa 6 metara za 5:8.

Veliki broj promašaja na obe strane u posljednjem periodu i tek na 2 minuta prije kraja utakmice Averka postiže gol za 5:9.

U našem timu istakao se kapiten Marko Petković sa 3 postignuta gola.

Primorac – Jadran 5:9 (1:3, 2:3, 2:2, 0:1)

Bazen u Gružu, Duborvnik.

Sudije: Vlaho Radičević, Miodrag Stefanović.

Igrač više: Primorac 10(2), Jadran 7(3). Peterci: Primorac 1(0), Jadran 2(1).

Primorac: Kralj, Drašković, Vukasović, Gopčević 2, Mačić 1, Molthen 1, Adžić, Janović, Perković, Sojo Da Silva, Matković 1, Stanojević, Ćetković, Šekarić.

Jadran: Tešanović, D. Radović, Vučurović, Obradović 1, Vujović, Averka 2, Murišić 1, Gardašević 1, Muscat, Banićević 1, Brkić, Petković 3, Đurović, V. Radović.