Plivačica Jadrana Carine Anđela Antunović putuje noćas na Svjetsko prvenstvo koje se održava u Južnoj Koreji, u Kvandžuu, gdje će plivati pod zastavom Crne Gore. Nju je ispred Jadrana ispratio i poželio sportske uspjehe direktor Miloš Mračević i trener Sead Adrović.
Novljanka i reprezentativka države, Anđela Antunović, podijelila je sa nama utiske povodom svog prvog učešća na SP. Ona će plivati 100 i 200 metara kraul.
“Jako sam srećna i uzbuđena što idem. Nadam se da ću isplivati svoja najbolja vremena i očekujem da ću 100 metara kraul isplivati ispod minute”, istakla je Antunovićeva.
Mlada Jadranašica je naglasila da je ponosna i srećna što predstavlja Crnu Goru i što dolazi iz Jadrana i Herceg Novog.
“Imam malo tremu, ali to je pozitivno”, rekla je skromno Anđela.
Direktor Jadrana, Miloš Mračević, kazao je da je siguran da će Antunovićeva isplivati svoja najbolja vremena.
“Okupili smo se da ispratimo Anđelu na njeno prvo Svjetsko prvenstvo u plivanju. Siguran sam da će Anđela na najbolji način da prezentuje klub iz koga dolazi i državu, te da će da ispliva svoja najbolja vremena. Želimo joj srećan put i ugodan boravak u Južnoj Koreji, kao i da pored takmičenja iskoristi priliku da uživa na jednom velikom sportskom događaju. Čekmao je da se sretna i vesela vrati u Herecg Novi”, poručio je Mračević.