Plivačka ekipa Jadrana Carine, vođena trenerom Seadom Adrovićem, učestvovala je na plivačkom takmičenju “Jadran Grand Prix”, čiji je organizator i domaćin bio splitski Plivački Klub Jadran. Novljani su takmičenje završili bez medalja, konkurencija je bila izuzetno jaka, ali su oborili pet državnih rekorda i popravili svoja lična vremena.
Trener Sead Adrović kazao je da je zadovoljan postognutim rezultatima, državnim i ličnim rekordima svojih plivačica i plivača.
REZULTATI JADRANA:
Prvi dan: Anđela Antunović isplivala je 200 metara slobodno i trku završila 11. mjestom, dok je na 50 metara slobodno bila 15.  Ljubica Bošković zauzela je 26. mjesto na 50 metara slobodno. Vasilije Andrić oborio je državni rekord, za kadete i omladince, isplivavši 200 metara leptir za 12. mjesto. Andrić je zauzeo i 38. mjesto u trci na 100 metara slobodnim stilom.
Aleksa Radović trku 200 metara prsno završio je šesti i oborio državni rekord za omladince, dok je bio 26. na 100 metara mješovito. Đorđe Grbić isplivao je 100 metara slobodno zauzeo 75. mjesto, a na 100 metara mješovito zauzeo je 34. mjesto.
Drugi dan: Anđela Antunović isplivala je 100 metara slobodnim stilom i zauzela 21. mjesto, dok je Ljubica Bošković bila 39.  Vasilije Andrić trku  200 metara slobodno završio je 29. i postavio novi državni rekord za kadete, a Aleksa Radović bio je 11. na 100 metara prsno sa državnim rekordom za omladince.
Vasilije Andrić isplivao je 50 metara slobodnim stilom i zauzeo 33. mjesto, a Aleksa Radović trku je završio 24.  Đorđe Grbić takođe je isplivao 50 metara slobodnim stilom i zauzeo 46. mjesto.
PVK JADRAN CARINE: Anđela Antunović, Ljubica Bošković, Vasilije Andrić, Aleksa Radović, Đorđe Grbić, trener Sead Adrović.