U drugoj utakmici Finala KUP-a Crne Gore Jadran je na domaćem ternu savladao ekipu Primorca rezultatom 8:6 (4:1, 3:1, 0:3, 1:1). Na početku utakmice naš tim osvaja loptu i u prvom napadu dobija prednost igrača više, kojeg korist Averka i postiže prvi gol na utakmici. Sjajni Averka već u sljedećem napadu pliva kontru pri čemu zarađuje peterac, a korisi ga Đuro Radović i povećava prednost naših momaka na 2:0. Treći gol postiže ponovo Đuro Radović za 3:0. Prvi gol na utakmici za goste postiže Drašković sa igračem više za 3:1. Već u sljedećem napadu Danilo Radović sa igračem više postiže gol za 4:1.

Prvi napad u drugoj četvrtini pripao je gostima. U istom napadu gosti dobijaju prednost igrača više i to koriste da smanje rezultat 4:2. Šutem sa 5 metara Vučurović postiže gol za 5:2. Još jedan gol za naše momke, Đuro Radović iz kontra napada postiže gol za 6:2. Jadranaši ne spuštju ritam, Averka iz peterca vodi naš tim na 7:2.

I na početku trećeg perioda lopta za goste i gol za 7:3. Na 1:30 do kraja trećeg perioda gosti koriste prednost od 2 igrača više i postiže gol za 7:4. Pri isteku napada šutem sa 7 metara Molthen postiže gol za 7:5. U ovom periodu naš tim bez postignutog gola, ali i dalje za značajnom prednošću ulazi u posljednju četvrtinu.

Nakon 2 minuta igre u posljednjoj četvrtini gosti postižu gol sa igračem više i prilaze na samo jedan gol razlike. Međutim, Danilo Radović iz kontra napada postiže gol za 8:6.

U našem timu istkao se Đuro Radović sa 3 postignuta gola.

Jadran je nakon prve pobjede nad ekipom Primorca i danas drugom pobjedom osvojio KUP Crne Gore.

Ovo je 16. titula Kup-a u istoriji našeg kluba.

Jadran – Primorac 8:6 (4:1, 3:1, 0:3, 1:1)

Bazen “Jadran”, Herceg Novi.

Sudije: Veselin Mišković, Boris Obradović.

Igrač više: Jadran 8(2), Primorac 11(4). Peterci: Jadran 2(2).

Jadran: Tešanović, D. Radović 2, Vučurović 1, Obradović, Vujović, Averka 2, Murišić, Gardašević, Đ. Radović 3, Banićević, Brkić, Petković, Đurović, V. Radović.

Primorac: Kralj, Drašković 1, Vukasović 1, Gopčević, Mačić, Molthen 1, Adžić, Janović, Perković 1, Baštrica, Matković 1, Stanojević 1, Isljamović, Sojo Da Silva.