Vaterpolisti Jadran Carina domaćini su šestog kola A1 Regionalne vaterpolo lige i snage će odmjeriti sa ekipom Budve, 26. oktobra u 19 časova bazen Instituta Igalo. Crnogorski šampion trenutno je četvrti u RVL sa tri pobjede i dva poraza, dok je Budva deseta sa pet poraza. Novljani su spremni i vjeruju da, iako je Budva odličan protivnik, pobjeda neće izostati.
Split, 031219.
LEN champions league.
Water polo match between Jadran from Split (CRO) and Jadran Carine from Herceg Noiv (CGO) where the Jadran Carine won by a score of 12:6.
Photo: Jadran Split press office.
On photo: Jadran Carine head coach Petar Radanovic.
Trener Petar Radanović očekuje odličnu igru oba tima, ali prednost daje svojim izabranicima.
Budvani nakon poraza od Crvene Zvezde žele da upišu prve bodove, ali Jadranaši imaju prednost favorita kod kuće. Nema sumnje da su ekipe više nego motivisane da ostvare pozitivan rezultat.
“Nadam se dobrom meču. Mislim da Budva u dosadašnjem tamičarskom dijelu Regionalne lige nije pokazala ono što može. Dosta su kvalitetni. Nadam se zaista da ćemo upisati nove bodove i krenuti dalje”, poručio je Radanović.
Mladi Jadranaš, Uroš Vučurović, smatra da će sa svojim saigračima nadigrati Budvane.
 “Znamo da je Budva pojačana ove sezone, došao im je golman Dejan Lazović i centar Filip Klikovac. Očekujemo da nametnemo od početka naš ritam i igru. Mislim da onda Budva neće imati šanse protiv nas. Imaju Budvani određene kvalitete, tako da ako nametnemo naš tempo igre to će sve biti kako treba”, jasan je Vučurović.
Neće imati puno vremena za odmor momci sa Škvera nakon pomenute utakmice. Očekuje ih treće kolo Lige šampiona, putuju za Atinu gdje će ih dočekati Olimpijakos 29. oktobra.