U 3. kolu Regionalne lige Jadran Carine je na bazenu Institut Igalo dočekao Budvu i ostavio oečkivanu pobjedu.

Nakon samo 20 sekundi Bojan Banićević postigao je prvi gol i donjeo našem timu prednost 1:0. Ubrzo isti igrač postiže još jedan gol i povećava prednost na 2:0. Do kraja prvog perioda još po jedan gol na obe strane za konačan rezultat u prvoj četvrtini od 3:1 za nša tim. Ništa manji tempo našeg tima ni u drugoj četvrtini koja je završila 4:1 u našu korist, pa je rezultat na polovini iznosio sigurnih 7:2. U trećem periodu Jadran nastavalje da „melje”, već na polovini četvrtine naš tim je postigao 4 gola, za visokih 11:2. Jadranši su se porbrinuli i u posljednjem periodu da ne razlikuje od prethodnih pa su 4. četvrtinu rješili u svoju korist rezultatom 4:1, i postavili konačan rezultat ubjedljivih 15:3. U ekipi Jadran istakao se Drašković sa 3 postignuta gola.

Jadran Carine – Budva 15:3 (3:1, 4:1, 4:0, 4:1)

Sudije: Abramović, Kontić (CG).

Igrač više: Jadran Carine 7(3), Budva 3(0).

Jadran Carine: Kandić, Ukropina 1, Popadić, Kriještorac 1, D. Banićević, Merkulov 2, B. Banićević 2, Gardašević 1, Radović 1, Spaić 2, Drašković 3, Petković 1, Tešanović, Mijušković 1.

Budva: Kralj, Dragović, S. Ćetković, Vuksanović 1, Mitrović, Porobić, Dragović, N. Popović, Vujašević, B. Popović 1, P. Ćetković, Franeta 1, Krivokapić, Rašković.