U drugom polufinalu Final Foura-a Triglav Regionalne vaterpolo lige Jadran je furioznom igrom savladao zagrebačku Mladost ostvario plasman u finale Triglav Regionalne lige gdje će se sastati sa Jugom.

Od samog starta naš tim je krenuo silovito, Baničević i Merkulov su sa po dva postignuta gola u prvoj četvrtini odveli su naš tim na +4 gola razlike, a odbrana nije dozvolila protivniku da zatrese mrežu Miloša Šćepanovića.

U drugom periodu naš tim opet postiže 4 gola a prima dva pa je konačan rezultat na poluvremenu bio velikih 8:2.

U trećem periodu dosta golova na obe strane ali naš tim ne dozvoljava protivniku da ugorzi prednost iz prve polovine utakmice. Treća četvrtina je završila 5:4 u korist našeg tima pa je ukupan rezultat pred posljednju četvrtinu bio 13:6.

U posljednjoj četvrtini naš ti mse opustio pa je dozvolio protivniku da smanji razliku ali prednost našeg tima nije bila ugrožena. Posljednja četvrtina je završena 1:4 u korist Mladosti, a konačan rezultat koji je odveo naš tim u finale io je 14:10.

U našem timu ubjedljiv je bio Merkulov sa 5 postignutih golova.

Finale je na programu sutra (subota, 01.04.2017.) u 19 časova.

Jadran Carine – Mladost 14:10 (4:0, 4:2, 5:3, 1:4)

Dubrovnik – Bazen Gruž.

Sudije: Radičević (Hrvatska), Abramović (Crna Gora).

Igrač više: Jadran Carine 5 (4), Mladost 6 (5). Peterci: Mladost 1 (1).

Jadran Carine: Kandić, Ukropina 1, Popadić 1, Kovačić, Vidović 2, Merkulov 5, Banićević 2, Gardašević, Radović 1, Petković 1, Spajić, Pješivac 1, Šćepanović (sedam odbrana), Moskov.

Mladost: Marcelić (pet odbrana), Bukić, Milaković, Zović, Biljaka 1, Brlečić, Vlahović 4, Lazić 4, Pavičić, Paškvalin 1, Valečić, Bašić, Vićan (pet odbrane), Smolčić.