Jedini predstavnik Crne Gore u najelitnijem Evropskom klubskom vaterpolo takmičenju, Ligi šampiona,

aktuelni šampion države Jadran Carine otvara novu sezonu prvim kvalifikacionim turnirom koji će se odigrati u francuskom Strazburu narednog vikenda (14-16 septembar). Na turniru pored domaćina Strazbura koji je šampion Francuske, učestvuju i šampion Holandije AZC Alphen, Španska Terassa, Valleta kao predstavnik Malte, te naš Jadran Carine. Četri najbolje plasirane ekipe sa turnira ostvaruju prolaz u dalji tok takmičenja, drugi kvalifikacioni turnir koji je na programu 28-30. Septembra…

Raspored turnira:

Petak 14.09.2018.

  • 18:15h Valetta – Jadran Carine

Subota 15.09.2018.

  • 09:30h Jadran Carine – Terassa
  • 18:00h AZC Alphen – Jadran Carine

Nedjelja 16.09.2018.

  • 11:15h Strasbourg – Jadran Carine

Ekipa Jadrana Carine za Strasbourg putuje u četvrtak 13. septembra u ranim jutarnjim časovima, a trener Vladimir Gojković je odredio sledeći sastav: Slaven Kandić, Nikola Brkić, Vlado Popadić, Dimitrije Obradović, Dušan Banićević, Kanstantin Averka, Petar Mijušković, Filip Gardašević, Đuro Radović, Vladan Spaić, Dragan Drašković, Marko Petković i Petar Tešanović.

Sve rezultate možete pratiti putem Len live scoring Sistema na linku: http://www.microplustiming.com/lenchampionsleague/indexCL_web.php?cal=1  i na društvenim mrežama kluba.