Proteklog vikenda u Herceg Novom odigran je završni turnir Prvenstva Crne Gore u kategoriji 2002. godište i mlađi.

Turnir se igrao po sistemu final foura, a početne pozicije su uzete po plasmanu iz Olimpijskih Nada. Kako je Jadran Carine u Olimpijskim Nadama bio najbolje plasiran klub od crnogorskih predstavnika, stekao je pravo organizacije finalnog turnira.

U polufinalnim utakmicama koje su odigrane u subotu popodne na bazenu Jadran na Škveru, ekipa Primorca je bila bolja od Cattara 8:7 u prvom polufinalu, dok su Jadranaši slavili u drugom ubjedljivo nad Budvom 10:4.

U nedjelju su odigrane utakmice za plasman, u borbi za III mjesto Budva je bila bolja od vaterpolista Cattara 7:4, dok je u finalnoj utakmici Jadran Carine bio dominantan, i sa ubjedljivih 9:4 savladao Primorca i osvojio trofej u ovom godištu.

Za ekipu Jadran Carine nastupali su: Ilija Radović, Stevanović Bruno, Jovan Vujović, Nikola Roćenović, Stefan Subotić, Igor Šparović , David Stevović, Vasilije Radović, Filip Aleksić, Matija Sladović , Obrad Dabović, Ivan Konjević, Vasilje Petković, Andrija Mićunović , Ilija Babić , Balša Novosel , Maksim Ogurlić.

Trener ekipe Srđan Lazarević.

pvk_jadran_mladi_160505-2