U 8. kolu Regionalne vaterpolo lige i prvoj utakmici u 2017. godini Jadran Carine je na domaćem terenu dočekao ekipu Mornara iz Splita i ostvario sigurnu pobjedu, 16:8. Jadran je utakmicu krenuo furiozno. Već u prvoj četvrtini smjenjivali su se golovi Pješivca, Kovačića, Ukropine, Petkovića i Merkulova i odmah u prvoj četvrtini, 7:2, pokazao gostima da nema nade na naprave iznenađnje.

U drugoj četvrtini na obe strane veliki broj promašaja i izgubeljnih lopti. Monotoniju je prekinuo na 2:30 do kraja četvrtine Čagalj efektnim udarcem sa 10 metara i iznenadio našeg golmana Kandića. To je bio i jedini gol u drugoj četvrtini, pa je rezultat na poluvremenu bio 7:3 u korist naših momaka.

U trećoj četvrtini opet goleada na obe strane, ali Jadran je bio bolji i ovaj period rješio u svoju korist rezultatom 5:3, pa se u posljednju četvrtinu otišlo sa rezultatom 12:6.

I u posljednjoj četvrtini naš tim je dominirao i postavio konačan rezultat 16:8.

U našem timu istakli su se Ukropina sa 4 i Merkulov sa postignuta gola.

Jadran Carine – Mornar BS 16:8 (7:2, 0:1, 5:3, 4:2)

Igalo – bazen Instituta Igalo.

Sudije: Savinović (Hrvatska), Đurašković (Crna Gora).

Igrač više: Jadran Carine 5(2), Mornar BS 4(2). Peterci: Jadran Carine 1(1)

Jadran Carine: Kandić, Ukropina 4, Popadić, Kovačić 2, Vidović 2, Merkulov 3, Mijušković 1, Gardašević, Radović, Petković 2, Spaić, Pješivac 2, Šćepanović, Moskov.

Mornar BS: Podrug, Čagalj 2, Kreković, Goreta 3, Ćalić, Živković, Rodin, Buha 1, Vrdoljak, Krolo 1, Martinović, Erak 1, Šparada.