Mladi vaterpolisti Jadrana Carine najviše su pokazali nakon odigranih vaterpolo Prvenstava Crne Gore u šest kategorija.  Novljani su u tri kategorije osvojili prvo mjesto, dok su u ostale tri bili drugoplasirani. Pomenuta prvenstVa su se trebala igrati u aprilu i maju, te su uslijed pandemije korona virusa odložena. Nakon stabilizacije epidemiološke situacije bila su planirana za jul mjesec, ali su i tada odlužena, te su odigrana u poslijednja tri vikenda avgusta. Nakon sumiranja rezultata u svim kategorijama Primorac iz Kotora je na drugom mjestu uspiješnosti sa osvjena dva prva mjesta, a treća je Budva koja je bila šampion u jednoj kategoriji. Cattaro je na četvrtom, Budućnost na petom mjestu uspiješnosti dok je Nikšić na šestom.

U najstarijoj uzrastnoj kategoriji juniora rođenih 2002. godine i mlađih titulu šampiona države na turniru u Budvi osvojio je Jadran Carine, drugoplasirani je Primorac, Cattaro je treći, a Budvanska rivijera četvrta. U Kotoru je odigran turnir mlađih juniora, igrača rođenih 2004 godine i mlađih, Primorac je osvojio prvo mjesto, Jadranaši su bili drugi, trećeplasirana je ekipa Cattara, četvrta je Budvanska rivijera, a petoplasirani Nikšić. U Kotoru su takođe odmjerile snage i vaterpolisti rođeni 2006. godine i mlađi u kategoriji kadeta. Titulu je uzela ekipa Primorca, Jadran Crine je bio drugi, Cattaro treći, a Budvanska Rivijera četvrta.

U Herceg Novom odigran je turnir mlađih kadeta, igrača rođenih 2007. godine i mlađih. Jadranaši su osvojili prvo mjesto, Primorac je bio drugi, treća Budvanska rivijera, četvrti Cattaro, peta Budućnost i šesti Nikšić. Budvanska rivijera je bila domaćin turnira nada za 2008 godište u Budvi, titula šampiona u ovoj kategoriji je pripala Jadranu Carine, Budvani su bili drugoplasirani, a ekipa Primorca je osvojila treće mjesto. U Herceg Novom je odigran turnir najmlađih kategorija, mlađih nada, igrača rođenih 2009 godine i mlađih. Titula prvaka pripala je Budvanskoj rivijeri, novljani su bili drugi, a Budućnost iz Podgorice trećeplasirana. Cattaro je bio četvrti, Primorac peti, a ekipa Nikšića šesta.