Da uspijehe svojih starijih kolega u seniorskoj kategoriji prate i mladi vaterpolisti Jadrana Carine najbolje govore rezultati postignuti u protekloj takmičarskoj sezoni.

Jadran Carine je najbolji klub u mlađim vaterpolo kategorijama u državi kada se zboroje svi rezultati u svim generacijama u sezoni 2017/18.

Šest uzrastnih kategorija takmičilo se u tri takmičenja: Olimpijske Nade, Prvenstvo Crne Gore, KUP Crne Gore, jadranaši su osvojili 8 prvih mjesta, pet drugih, tri treća i jedno četvrto mjesto. Svi rezultati su bodovani te je u konačnom zbiru Jadran Carine prikupio 88 bodova, za njim slijedi VK Cattaro iz Kotora sa 8 plasmana lošijim rezultatom, te Primorac iz Kotora sa 68 i Budva iz Budve sa 55 bodova. Najbolja generacija Jadrana Carine je generacija igrača rođenih 2006. godine i mlađih koji su u sva tri takmičenja osvojili po prvo mjesto, te generacije 2007. i 2002. godište sa sličnim rezultatima.

jadran-carine-mladi-180904_2jadran-carine-mladi-180904_1U svim navedenim takmičenjima (Olimpijske Nade, Prvenstvo Crne Gore, KUP Crne Gore) Jadran Carine je najuspiješniji klub, posebno imponuje činjenica da su jadranači najbolji u Olimpijskim Nadama u kojim pored klubova iz Crne Gore učestvuju i klubovi iz Duborvačke regije predvođeni Jug-om iz Duborvnika.

„Postignuti rezultati mlađih kategorija govore o kvalitetu procesa rada kojeg sprovodimo u klubu tokom cijele godine. Pored samih rezultata u navedenim takmičenjima selekcije našeg kluba na najbolji mogući način prezentuju klub, grad i naš sport na svim ostalim međunarodnim turnirima i takmičenjima na kojim učestvujemo i na koji ostvarujemo odlične rezultate. Impozantan je i broj reprezentativaca iz našeg kluba u svim omladinskim reprezetativnim selekcijama gdje na pripremama i u samim ekipama igrači Jadrana Carine dominiraju”.