Vaterpolisti Jadrana Carine 2003. godište osvajači su Kup-a Crne Gore, koje je održano u Budvi. Utakmice su igrane po novim pravilima. Izabranici trenera Jova Vukasovića, uz maksimlane tri pobjede, ukupno su postigli 58 golova i primili 20, sa ukupnom gol razlikom od plus 38 golova. Takođe, Jadranaši su krajem maja, na svom bazenu u Herceg Novom, osvojili i torfej prvaka države, kao i trofej Olimpijskih Nada, čime su pokazali da su ubjedljivo najbolja ekipa u ovom uzrastu.
Trener Jovo Vukasovć rekao je da su njegovi izabranici ubjedljivo osvojili trofej.
“U petak smo pobijedili Budvu, zatim danas Cattaro i Primorac. Utakmice su igrane po novim pravilima, djeca su se snašla dobro, ali je evidentno da treba još vremena da se uđe u finese novih pravila. Nadam se da će to uspjeti kroz reprezentativne aktivnosti, jer ih je većina u sastavu reprezentacije Crne Gore”, pojasnio je Vukasović.
TOK TURNIRA KUPA:
Prvog dana takmičenja Jadranaši su bili bolji od ekipe Cattara 20:9 (7:1; 5:1; 4:4; 4:3). Prvo poluvrijeme donijelo je Novljanima sigurnu prednost, što je kasnije olakšalo put do trijumfa. Kod Jadrana Jovan Vujović predvodio je ekipu sa 7 golova, Matija Sladović bio je sjajan sa 5, Vasilije Radović siguran sa 4 gola, Nikola Roćenović povećao je prednost sa 2 gola, a po jedan su upisali Damjan Vujičić i David Stevović. Za Cattaro Marko Mršić dao je 3 gola, a po jedan su upisali Petar Vujošević, Slavko Ivanović, Mlađan Gopčević, Novak Vukailović, Milan Nikaljević i Nemanja Savić. Utakmicu su sudili Kriještorac i Abramović, delegat je bio Avramović.
Drugog dana Novljani su ostvarili još jedan trijumf nad domaćinom Budvom 19:3 (6:0; 4:2; 5:0; 4:1). Momci sa Škvera diktirali su tempo igre sve vrijeme, i bez iznenađenja došli do pobjede. Jadranaš Matija Sladović bio je odličan sa 5 golova, po 4 su upisali nezaustavljivi David Stevović i Damjan Vujičić, Jovan Vujović siguran je bio sa 3 gola, dok  su Vasilije Radović sa 2 i Nikola Roćenović sa jednim golom uvećali rezultat. Kod Budvana se istakao Vladan Vukićević koji je postigao sva 3 gola za domaćina. Utakmicu je sudio sudijski par Stanišić i Abramović, delegirao je Maslovar.
Par sati kasnije vječiti derbi Kotorana i Novljana pripao je momcima sa Škvera rezultatom 19:8, i tako su zasluženo došli do trofeja. Nezaustavljiv sa 6 golova bio je Jadranaš Jovan Vujović, sa po tri odlični su bili David Stevović i Matija Sladović, po 2 gola dali su Vasilije Radović i Danilo Krivokapić i uvećali rezultat, a po jedan gol upisali su sjajni Damjan Vujičić, Nikola Roćenović i Marko Bošković. Kod Kotorana istakao se Stefan Ristelić sa 3 gola, po 2 su upisali Jospi Reichel i Neđo Baštrica, jedan gol dao je Miloš Vukšić. Utakmicu su sudili Kontić i Matijašević, delegat je bio Mršulja.
Za PVK Jadran Carine igrali su: Ilija Radović, Damjan Vujičić, Jovan Vujović, Nikola Roćenović, Marko Bošković, Krsto Tomašević, David Stevović, Vasilije Radović, Dražen Trapara, Matija Sladović, Danilo Krivokapić, Lazar Vukičević, Đorđe Čvorović, Amar Kujović, trener Jovo Vukasović.