Jadran Carine u derbiju šestog kola dočekao je zagrebačku Mladost na bazenu Instituta Igalo.

Od samog početka utakmica je krenula sa čvrstom odbranom na obe strane, pa je uz veliki broj promašaja na obe strane sa igračem više, rezultat na kraju prve četvrtine bio 2:1 u korist naših momaka.

Već u prva dva minuta druge četvrtine jadranaši su dali gas i uz dva brza gola povisili na 4:1. Do kraja druge četvrtinr Jadran je postigao još dva gola i uz čvrstu odbranu bez primljenog gola na poluvrijeme otišao sa velikim kapitalom od 5 golova razlike, 6:1.

U trećoj četvrtini serija Jadrana od 3:0, ali do kraja ove četvrtine Mladost je uspjela da prekine post od 21 minut bez postignutog gola i smanji rezultat na 9:3.

Posljednju četvrtinu Mladost je rješila u svoju korist rezultatom 4:2 i ublažila poraz. Krajnji rezultat je 11:7 u korist naših momaka.

jadran-carine-novosti-161123-1 Jadran Carine – Mladost 11:7 (2:1, 4:0, 3:2, 2:4)

Igalo – bazen Instituta Igalo.

Sudije: Radičević (Hrvatska), Abramović (Crna Gora).

Igrač više: Jadran Carine 11(5), Mladost 7(0). Peterci: Mladost 3(3)

Jadran Carine: Kandić, Ukropina 2, Popadić 2, Kovačić 1, Vidović 2, Merkulov 2, Baničević, Gardašević, Radović 2, Petković, Spaić, Pješivac, Šćepanović, Moskov.

Mladost: Marcelić, Bukić 1, Milaković, Zović 2, Biljaka, Brlečić, Vlahović 1, Lazić, Pavičić, Paškvalin 1, Valečić, Bašić 2, Vićan, Herceg.