U trećoj utakmici drugog kvalifikacionog turnira Lige šampiona, Jadran je pretrpio poraz od FTC-a, jedanog od favorita za osvajanje Lige šampiona, rezultatom 12:5 (4:1, 2:2, 3:1, 3:1). Jadran na turniru u Budimpešti nastupa u oslabljenom sastavu, bez: Đura Radovića, Dušana Banićevića, Dimitrija Obradovića i Nikole Brkića.

Domaćin je od samog početka krenuo sigurno i već prvi period rješio u svoju korist rezultatom 4:1. Naš tim je u drugoj četvrtini pružio malo jači otpor, ali u drugoj polovini utakmice FTC je igrao u ubjedljivo, dok je naš tim postigao samo 2 gola.

Strijelci za naš tim su bili Danilo Radović (2 gola), te Kanstantin Averka, Vasilije Radović i Džejk Muscat.

Tim Petra Radanovića sjutra duelom protiv Hanovera (19 sati) i to je meč za koji se crnogorski tim i spremao pred odlazak u Mađarsku.

Hanover, Jadran i Dinamo Tbilisi imaju po tri boda, čeka ih borba za četvrto mjesto u grupi (koje vodi na finalni turnir), pa bi trijumf protiv njemačke ekipe bio bitan korak ka F8.

Jadran je na prvom turniru savladao Hanover i to mu je do sada jedini trijumf.

Ferencvaroš – Jadran 12:5 (4:1, 2:2, 3:1, 3:1)

Budimpešta – „Duna arena“.

Sudije: Stavridis (Grčka), Cvart (Holandija).

Igrač više: Ferencvaroš 9 (6), Jadran 9 (4). Peterci: Ferencvaroš 2 (2).

Ferencvaroš: Gardonji, Sedlmajer, Pol 1, Zalanki, Vamoš, Njiri, Fudulis 2, Jakšić 2, Nemet 1, Vigvari 4, Janšik 2, Konstantin-Bikari, Vogel (19 odbrana).

Jadran: Tešanović (devet odbrana), D. Radović 2, Vučurović, Vujičić, Vujović, Averka 1, Murišić, Gardašević, Musket 1, V. Radović 1, Stevović, Petković, I. Radović.