Naš klub su juče posjetili Nj.E. ambasador Mitja Drobniča, šef Delegacije EU u Crnoj Gori i g-đa Kirsi Pekuri, šefica sektora za politiku, evropske integracije i privredu. U okviru zvanične posjete Opštini Herceg Novi, predstavnici Delegacije su izrazili intereovanje za posjetu PVK Jadran budući da naš klub već drugi put za redom uspješno realizuje projekte na programu prekogranične saradnje Republike Hrvatske i Crne Gore.

Delegaciju su primili direktor kluba, Miloš Mračević, predsjednik skupštine kluba Boro Mračević, trener prve ekipe i nacionalni vaterpolo selektor Vladimir Gojković, i trener plivanja PVK Jadran Milica Ćorović.

Predstvanici PVK Jadran su upoznali članove delegacije sa postignutim rezultatima prethodno realizovanog projekta, kao i sa ključnim aktivnostima koje će se organizovati u toku trajanja novog – OH2O POLO.

Članovi Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori imali su priliku da se upoznaju sa istorijom kluba i uspjesima koje smo postigli u dugogodišnjem radu.

Kako to nalaže protokol u vaterpolo susretima, direktor kluba Miloš Mračević uručio je godpodinu ambasadoru loptu sa potpisima djece koja učestvuju na projektu OH2O POLO, vaterpolo kapicu i kapitensku zastavicu Jadrana.