Nakon što je završeno prvo kolo Lige Šampiona vaterpolisti Jadrana Carine odigraće četvrto kolo Regionalne vaterpolo lige, u Herceg Novom 12. oktobra u 19 časova, protiv zagrebačke Mladosti koja je aktuelni osvajač RVL. Jadranaši formulu za pobjedu ovoga puta tražiće, prije svega, u odbrani protiv centarskih napada gostiju.
“Zagrebačka Mladost je odlična ekipa. Od njih nam najviše opasnosti prijeti  sa centarskih pozicija i imaju zaista dva tri vrhunska šutera. Moramo imati kvalitetno rješenje za to“, istakao je trener Petar Radanović.
Dimitrije Obradović pozvao je navijače da dođu i podrže Jadran protiv Mladosti.
„Mladost je jaka ekipa, ima jak centarski tandem. Prošle godine smo imali dobar meč na našem bazenu. Nadam se da ćemo pokazati šta znamo i dobiti utakmicu“, poručio je Obradović.
Novljani su u prvom kolu Regionalne vaterpolo lige pobijedili imenjaka iz Splita (11:9), potom su nadigrali i Partizan (10:8), ali ih je u trećem kolu zaustavio Jug (9:6).
Nakon duela sa ekipom Mladosti, Jadran će kod kuće odigrati  drugo kolo Lige Šampiona i ugostiti  Solnok 18. oktobra u 19 časova.
Nisu na rezultatski pozitivan način otvorili Ligu Šampiona momci sa Škvera. Poraženi su od Juga (7:12), ali su dobro parirali gostima.