8 Jadranovih ajkula na Volvo kupu

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore obavila je trodnevne pripreme na bazenu Instituta „Dr Simo Milošević” u Igalu za međunarodni turnir „Volvo kup” u Budimpešti.

 

Naš trener prvog tima i selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković nakon obavljenih priprema objavio je spisak igrača koji putuju na međunarodni turnir „Volvo kup” u Budimpešti koji je na programu od 10. do 12. februara.

Na spisku su 8 naših prvotimaca: Slaven Kandić, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Đuro Radović, Stefan Pješivac, Bojan Banićević, Miloš Šćepanović, Aleksa Ukropina.

Spisak svih putnika: Slaven Kandić, Draško Brguljan, Vlado Popadić, Dimitrije Kriještorac, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Đuro Radović, Uroš Čučković, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Stefan Pješivac, Bojan Banićević, Miloš Šćepanović, Aleksa Ukropina, Nikola Murišić i Blažo Mitrović.

Selektor je zadovoljan odrađenim trodnevnim pripremama na bazenu Instituta ‘’Simo Milošević’’ u Igalu.

jadran-carine-novosti-170209-1„Mislim da su svi pozvani tokom ova tri dana odgovorili obavezama. Mislim da su shvatili da je ovo pravi momenat da traže mjesto u ‘’A’’ reprezentaciji. Da se što prije dokažu kako bi izborili mjesto za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti. Turnir u glavnom gradu Mađarske biće dobra provjera, i daće pravu sliku onoga šta imamo u ovom momentu. Znamo da nas čeka dosta posla i rada, i nastavićemo u tom ritmu već na narednom okupljanju. Sa ovima koji nijesu prošli smo obavili razgovor i objasnili im da nije sve sada, svi će dobiti priliku da se pokažu da izbore svoje mjesto u timu”, kazao je selektor Vladimir Gojković.

Raspored takmičenja na turniru:

Petak 10. Februar:

  • 19:00h Hrvatska – Crna Gora
  • 20:30h Mađarska – Slovačka

Subota 11. Februar:

  • 19:00h Hrvatska – Slovačka
  • 20:30h Mađarska – Crna Gora

Nedelja 12. Februar:

  • 10:00h Crna Gora – Slovačka
  • 11:30h Mađarska – Hrvatska