Jadran odlučno ide u Split po bodove protiv Mornara

Jadran odlučno ide u Split po bodove protiv Mornara

Nakon četiri uzastopna poraza vaterpolisti hercegnovskog Jadrana Carine odmjeriće snage sa splitskim Mornarom, u petom kolu  A1 Regionalne lige, 23. oktobra u 19.45 časova bazen Poljud. Jedan od ključnih igrača, Vlado Popadić, zbog trenutne zdravstvene situacije moraće da propusti utakmicu. Novljanima bi pobjeda donijela nove bodove i podigla samopouzdanje.
 
Vado Popadić
 
Iako rezultati nisu pozitivni, Jadranaši su igrom u većini do sada odigranih ovosezonskih utakmica pokazali kvalitet mlade ekipe, ali je nedostatak iskustva ipak možda najveći “protivnik” i blokada da se nadigraju rivali.
 
Trener Petar Radanović nada se da će Jadran uspjeti da upiše nove bodove u RVL, nakon dva vezana poraza u tom takmičenju i dva u Ligi šampiona.
 
Petar Radanović
 
 “Ti bodovi bi nam bili vrlo značajni. Sa tom pobjedom protiv Mornara i nadamo se ako uspijemo da savladamo Budvu kući, mi bi se plasirali i ostvarili cilj da uđemo u final four prije, da kažemo, tog drugog dijela što nam je vrlo bitno”, naglasio je Radanović.
 
Bek Jadrana koji je ove sezone upisao do sada pet golova, Nikola Brkić, optimistično gleda na duel sa Splićanima.
 
Nikola Brkić
 
“Idemo da se pokažemo u što boljem svijetlu i da dignemo samopouzdanje. To će nam biti i priprema pred još teže utakmice Lige Šampiona i Regionalne Lige”, poručio je Brkić.
 
Centar crnogorskog šampiona, Dušan Banićević, istakao je da se zajedno sa saigračima nada pozitivnom rezultatu protiv Mornara.
 
Dušan Banićević 3
 
“Nakon toga nam ostaje da se što bolje pripremimo za ostale utakmice, sledeće kolo protiv Budve i naredno kolo Lige šampiona protiv Olimpijakosa”, rekao je Banićević.
 
Petar Tešanović 1
 
Jadran putuje u sastavu: Petar Tešanović, Marino Čagalj, Danilo Radović, Dimitrije Obradović, Dušan Banićević, Kanstantsin Averka, Petar Mijušković, Filip Gardašević, Đuro Radović, Vladan Spaić, Nikola Brkić, Marko Petković, Darko Đurović, Uroš Vučurović, trener Petar Radanović, pomoćni trener Milan Ćirović i fizioterapeut Dejan Mihajlović.
 
 

Generalni sponzor     Pokrovitelj

opstina-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel PerlaCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novisportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carineNorthstar