Težak izazov pred Novljanima: Jadran protiv Solnoka kod kuće

Težak izazov pred Novljanima: Jadran protiv Solnoka kod kuće

Vaterpoliste hercegnovskog Jadrana Carine nalaze se pred još jednim teškim zadatkom, drugo kolo Lige Šampiona igraće na svom bazenu protiv mađarskog Solnoka 18. oktobra u 19 časova. Jedan od ključnih igrača, Vlado Popadić, zbog trenutne zdravstvene situacije moraće da propusti utakmicu. Strateg crnogorskog prvaka, Petar Radanović, kazao je da su Jadranaši spremni i da će pokušati da nametnu svoj ritam i agresivnost igre.
 
Petar Radanović
 
Nakon tri uzastopna poraza, Novljanima bi pobjeda protiv Mađara bila kratko osvježenje i prvi bodovi Lige Šampiona. 
 
 
“Solnok je kvalitetna ekipa. Međutim, pipremili smo se i nadam se da ćemo uspjeti da ispariramo na pravi način, ako zaustavimo njihovo glavno oružje, a to je centar Duško Pijetlović“, kazao je Radanović.
 
Dimitrije Obradović pozvao je navijače da dođu u petak na bazen i budu podrška momcima sa Škvera.
 
 
Petar Tešanović
 
 
“Pokušaćemo da odbrana bude na nivou. Nadamo se da ćemo utakmicu da uvedemo u ritam koji nama odgovara”, rekao je Tešanović.
 
Obradović i Spaić
 
Dvije pobjede i tri poraza
Prvo kolo Regionalne vaterpolo lige momci sa Škvera pobijedili su Jadran Split (11:9), a potom bili bolji i od Partizana (10:8). Zatim je usijedilo prvo kolo Lige Šampiona i poraz Novljana od Juga (9:6), nakon čega su opet snage odmjerili u trećem kolu RVL i još jednom upisali poraz od Dubrovčana (7:11). Nisu imali Jadranaši rješenje ni za aktuelnog osvajača RVL, pa su pretrpjeli još jedan poraz kod kuće od zagrebačke Mladosti (6:15).
 
Jadran klupa
 
Nakon susreta sa Solnokom, Jadran će odigrati peto kolo Regionalne lige protiv Mornara u Splitu 23. oktobra.

Generalni pokrovitelj     Generalni sponzor

opstina-herceg-noviCarine DOO

Pokrovitelji

ministarstvo-sporta-crne-goreturisticka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novifloringsportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carine