JADRANOVA ŠKOLA PLIVANJA: UPIS NOVIH ČLANOVA, PRVI MJESEC BESPLATAN

 
Plivački vaterpolo klub Jadran Carine, od ponedeljka 2. septembra, vrši upis novih članova škole plivanja za djevojčice i dječake 2009., 2010., 2011. godište i mlađe. Prvih mjesec dana škola je besplatna za nove članove. 
 
Škola plivanja radi svakim radnim danom u popodnevnom terminu od 15:00 časova i jutarnjem od 08:30 časova na bazenu Jadran na Škveru, kako bi svi oni koji žele da treniraju mogli stići na treninge zaviso o smjeni nastave u školama.
 
Za rad sa najmlađim polaznicima zadužena je trener plivanja Željka Ivičević koja već punih 35 godina uči prve plivačke zaveslaje najmlađe Novljane. U stručnom radu škole plivanja takođe učestvuje i trenerica Milica Ćorović. Svi zainteresovani mališani i roditelji mogu doći svakim radnim danom od 08:30 i od 15:00 časova, na otvorenom bazenu Jadran na Škveru.
 
plivanjesk1
 
Da bi se stiglo do nivoa vrhunskog plivača ili vaterpoliste, potrebno je mnogo rada. Ono odakle polazi jedan vrhunski plivač ili vaterpolista, je škola plivanja. „Jadranova škola plivanja” se sastoji iz tri dijela.
 
U prvom se uči pravilan položaj tijela u vodi i disanje. Zatim se uče tehnike plivanja, a u poslednjoj dijelu se svrstavaju plivači koji znaju sve četiri tehnike plivanja. Iz tog trećeg dijela, u zavisnosti prema preferencijama i sklonostima, djeca se raspoređuju u plivačke ili vaterpolo sekcije.
 
I ne zaboravite da je plivanje jedan od najzdravijih sportova za djecu! Dođite i učlanite se u "Jadranovu školu plivanja" i postanite Jadranaš !!!

Jadranovo Revijalno plivačko takmičenje: 175 mališana Škole plivanja zapjenilo bazen na Škveru

 
Preko 170 polaznika Jadranove škole plivanja, koju vode trenerice Željka Ivičević i Milica Ćorović, noćas su se međusobno takmičili na Revijalnom plivačkom takmičenju, na bazenu Jadran na Škveru.
Opširnije: Jadranovo Revijalno plivačko takmičenje: 175 mališana Škole plivanja zapjenilo bazen na Škveru

Međunarodni plivački miting "Srđan i Maksim": Jadranaši ekipno treći sa 32 medalje

 
Plivačice i plivači hercegnovskog Jadrana Carine, vođeni trenerom Seadom Adrovićem i trenericom Milicom Ćorović, ostvarili su odlične rezultate na 15. Međunarodnom plivačkom mitingu “Srđan i Maksim”, čiji je domaćin Trebinje.
Opširnije: Međunarodni plivački miting "Srđan i Maksim": Jadranaši ekipno treći sa 32 medalje

Šesti međunarodni plivački miting “Montenegro Open”: Jadranaši ekipno drgi sa 28 medalja

 
Šesti međunarodni plivački miting "Montenegro Open 2019", održan u Podgorici na otvorenom olimpijskom bazenu sportskog centra "Morača", donio je Jadranu Carine ekipno drugi plasman, dva oborena rekorda Crne Gore i 28 medalja.
Opširnije: Šesti međunarodni plivački miting “Montenegro Open”: Jadranaši ekipno drgi sa 28 medalja

Generalni sponzor

Carine DOO

Sponzori

ministarstvo-sporta-crne-goreOpština Herceg NoviInstitut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novimg-mivela-jadran-carine