5 pobjeda i 1 poraz mladih vaterpolista Jadrana Carine u Duborvniku

5 pobjeda i 1 poraz mladih vaterpolista Jadrana Carine u Duborvniku

U proteklih pet dana u Duborvniku je odigran tradicionalni vaterpolo turnir Tomo Udovičić koji je okupio 24 ekipe iz Italije, Španije, Mađarske, Njemačke, Hrvatske, Srbije, Crne Gore u generaciji igrača 2006. godište i mlađi. Vaterpolisti Jadrana Carine na turniru su zabilježili pet pobjeda i samo jedan poraz. U grupi su savladane ekipe Jug 2 iz Duborvnika 20:0 i ekipa Roma VisNova iz Rima sa 10:1. U osmini finala ostvarena je ubjedljiva pobjeda 10:5 nad ekipom Medvešćaka iz Zagreba. Jedni poraz je zabilježen u utakmci četvrtine finale sa kasnijim pobjednikom turnira ekipom Primorca iz Kotora rezultatom 7:6. U naredne dvije utakmice su upisane još dvije ubjedljive pobjede i to 8:3 nad ekipom Szolnoka iz Mađarske i 10:3 nad ekipom POŠK-a iz Splita. U konačnom plasmanu radi poraza u četvrtini finala Jadranaši su zauzeli peto mjesto.

Ekipa Jadrana Carine je nastupila u sledećem sastavu: Radanović Radivoj, Stevanović Božo, Bilafer Nikola, Gojković Strahinja, Bošković Miljan, Stupar Danilo, Petrović Nikola, Vico Stefan, Đukić Rade, Matijašević Tadija, Popović Petar, Ilić Danilo, Ogurlić Danilo, Lučić Matija i Damjanović Balša. Trener ekipe Dušan Ivanovski, pomoćni trener Filip Andrić.


Generalni sponzor

Carine DOO

Sponzori

ministarstvo-sporta-crne-goreOpština Herceg NoviInstitut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novimg-mivela-jadran-carine