Iz cijelog svijeta na pripreme u Herceg Novi: mađarice i australijanke gošće Jadrana Carine

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Iz cijelog svijeta na pripreme u Herceg Novi: mađarice i australijanke gošće Jadrana Carine

Plivački vaterpolo klub Jadran Carine i Herceg Novi ugostili su vaterpolistkinje Mađarske i Australije, koje se spremaju za finale Svjetske lige i Svjetsko prvenstvo u Južnoj Koreji. Ove mlade dame boraviće u gradu od skalina sedam dana. Za četvrtak i petak zakazane su im sparing utakmice.

Selektor ženske vaterpolo reprezentacije Mađarske, Atila Biro, istakao je da je ovo za njega i njegov tim sjajna prilika da se spremaju za predstojeća takmičenja.

“Drugi put smo ovdje, prošle godine smo bili prvi put i imamo lijepa iskustva. Zato sam ponovo izabrao Jadran Carine. Ovo je sjajna šansa i prilika da se dobro pripremimo za takmičenja”, rekao je Atila.

jadran-carine-madjarska-zene

Jadranova tadicija poznata u svijetu

Oduševljenje i zadovoljstvo što su gošće Jadrana nisu krile ni Australijanke.

Reprezentativke Australije rekle su nam da znaju za Jadranovu veliku tradiciju, a posebno za Trofejnu salu.

"Odlični su nam uslovi za treninge. Bazen je super, lopte golovi, sve. Osoblje Jadrana je divno, ljudi su prijateljski raspoloženi", kazao je trener Australijske vaterpolo reprezentacije.

Vaterpolistkinja Kejša Gofers istala je da je bila dva puta prije ovoga u Herceg Novom, sa mlađim generacijama, i svaki put kad dođe prelijepo se osjeća.

"Bazen je savršen, a Jadran je poseban. Volimo da se vratimo ovdje. Ovo nam dođe kao odmor uz treninge, prelijepo je. Znam da Jadran ima najbolju ekipu u Crnoj Gori i da su mlađe generacije vrlo uspješne", kazala je Gofers.


Generalni pokrovitelj     Generalni sponzor

opstina-herceg-noviCarine DOO

Pokrovitelji

ministarstvo-sporta-crne-goreturisticka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novifloringsportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carine