Addiko banka donirala sportsku spravu Jadranu Carine

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Addiko banka donirala sportsku spravu Jadranu Carine

Addiko banka – filijale Herceg Novi pomogla je plivački vaterpolo klub Jadran Carine iz Herceg Novog, donirajući sredstva za nabavku sprave za vježbanje u njihovoj teretani na ljetnjem bazenu Jadran na Škveru, koja je od velike koristi pri svakodnevnom radu i treninzima naših mladih vaterpolista i plivača.

Podržali smo omladince plivačkog vaterpolo kluba Jadran Carine, jednog od najuspiješnijih klubova mlađih vaterpolo kategorija u regionu, u kojem svakodnevno trenira preko 250 djece. U želji da nastave misiju stvaranja vrhunskih sportista, sa zadovoljstvom smo im izašli u susret…” - izjavio je Petar Mihailović, direktor filijale u Herceg Novom.

„U ime klubu zahvaljujemo na donaciji. Kako naš klub svakodnevno sprovodi obimne trenažne i takmičarske aktivnosti sportske i trenažne oprema nam nikada nije dovoljno te su dinacije ovog tipa uvijek dobrodošle kako bi cijelokupni process rada obavljali na što kvalitetniji način”Miloš Mračević direktor kluba.


Generalni sponzor

Carine DOO

Sponzori

ministarstvo-sporta-crne-goreOpština Herceg NoviInstitut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novimg-mivela-jadran-carine