Vandalski čin na bazenu Jadran na Škveru

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Vandalski čin na bazenu Jadran na Škveru

Proteklog vikenda na bazenu Jadran u gradskoj luci na Škveru desio se vandalski čin.

Naime u noći između petka i subote, nepoznata lica su pokušala da obiju svlačionicu koja se nalazi na zapadnoj strani bazena, u koju se ulazi sa zapadne šetnice. Panel na vratima je izbijen, međutim provalnici nisu uspijeli da uđu u svlačionicu jer su vrata dodatno obezbijeđena sa unutrašnje strane u periodu kada bazen tokom zimskih mjeseci ne radi. Pored pokušaja provale, načinjena su oštećenje na fasadnoj oblozi bazena udaranjem jakog predmeta u istu. Takođe na istoj strani plivališta polomljene su sve klapne i rešetke na ventilatorskim izduvima, kao lampe koje se nalaze na ulazu ispred samih svlačionica, te samim tim učinjena materijalna šteta.

jadran-bazen-pokusaj-provale-1

 

Ovo je već drugi pokušaj provale u bazenski prostor, s obzirm da je predhodnog ljeta pokušano obijanje magacinskog prostora koji se takođe nalazi na istoj strani plivališta. Pokušaj provale je prijavljen upravi policije PJ Herceg Novi kao i Komunalnoj Policiji, obije službe su odmah po prijavi kluba u subotu ujutro izašle na teren te uradile uviđaj.


Generalni sponzor

Carine DOO

Sponzori

ministarstvo-sporta-crne-goreOpština Herceg NoviInstitut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novimg-mivela-jadran-carine