Remi u Berlinu za kraj Lige šampiona

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Remi u Berlinu za kraj Lige šampiona

Jadran Carine je u posljednjem 14. kolu Lige šampiona svoj evropski nastup okončao remijem.

Špandau je pred posljednju utakmicu obezbjedio plasman na finalnom turniru, pa ova utakmica nije imala rezultatski značaj. I pored toga utakmica je bila dinamična sa puno golova na obe strane i stalnom rezultatskom neizvješnošću. Domaćin je 91 sekundu prije kraja vodio sa 12:10, ali naši momci su golovima Danila Merkulova i Marka Petkovića (dva) i poveli sa 13:12 i tada se činilo smo blizu trijumfa. Međutim, uslijedila je i čudna odluka arbitra Vojvodina koji je odmah na startu napada Špandaua dosudio peterac i time dao priliku domaćinu da izbori remi, što je domaćin u učinio. U timi Jadran istakao se Merkulov sa četiri gola, a pratili su ga sa po tri gola Marko Petković i Vlado Popadić.

 

Iz grupe B su se pored Špandaua na finalni turnir plasirali i Pro Reko, Eger i Solnok. Iz grupe A na F8 idu Olimpijakos, Jug, Barseloneta i Breša.

Ovo je posljednji meč Jadrana u ovoj sezoni.

Špandau - Jadran Carine 13:13 (3:3, 2:1, 2:2, 6:7)

Berlin - Gradski bazen. Sudije: Margeta (Slovenija), Vojvodin (Rusija).

Špandau: Bakša, Kepers, Gilen 3, Korbel 1, Negrean 3, Jengling 1, Štreleckij, Tadin 1, Štam 1, Rajbel 1, Restović 2, Pješivac, Peterfi.

Jadran Carine: Kandić, Mijušković 1, Popadić 3, Kriještorac, D. Banićević, Merkulov 4, B. Banićević, Gardašević, Radović 1, Spaić 1, Murišić, Petković 3, Tešanović.


Generalni pokrovitelj     Generalni sponzor

opstina-herceg-noviCarine DOO

Pokrovitelji

ministarstvo-sporta-crne-goreturisticka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novifloringsportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carine