Za istoriju: Prvi gol Vjere Bulajić i prvi gol Jadranove vaterpolistkinje

Za istoriju: Prvi gol Vjere Bulajić i prvi gol Jadranove vaterpolistkinje

Škver je sinoć bio poseban, drugačiji. Ovoga puta zbog jednog posebnog “trofeja”. Prva Jadranova vaterpolistkinja Vjera Bulajić (2008. godište) postigla je svoj prvi gol, ujedno prvi gol Jadrana koji je postigla vaterpolistkinja.

Trener Dušan Ivanovski vjerovao je u svoju Vjeru, vjerovao je u svoje “ajkulice”, a u našu Vjerku su vjerovali i njeni saigrači koji su je bodrili kada je krenula da savlada golmana Primorca. Oni su njeno sportsko srce učinili jačim. Istorija je ispisana, a za nju su sinoć zaslužni mali, a ipak tako veliki u timu Jadran Carine:

jadran2008kup

Luka Gardašević, Milan Zloković, Miloš Nikezić, Vjera Bulajić, Luka Todorović, Matija Kosić, Todor Nikčević, Vladan Gardašević, Slobodan Radanović, Đorđe Koprivica, Vukašin Gojković, Jovan Pješivac, Ilija Samardžić, Ljubo Sijerković, Danilo Ćurčija, Andrej Jovanović, Luka Kovačević, Uroš Sijerković, trener Dušan Ivanovski.


Generalni sponzor     Pokrovitelj

opstina-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel PerlaCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novisportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carineNorthstar