Sezonska karta Jadrana Carine u prodaji

Sezonska karta Jadrana Carine u prodaji

 
Počela je nova vaterpolo takmičarska sezona 2019/2020, a hercegnovski Jadran spreman je za nove sportske uspjehe. Ove sezone Jadranaši igraju, pored Regionalne lige i domaćeg prvenstva i kupa, Ligu Šampiona. Nakon dugo godina, sezonska karta Jadrana za utakmice može da se kupi po cijeni od 25 eura, u prostorijama kluba na Škveru svakog radnog dana.
 
Sezonska karta se odnosi na sve utakmice koje se igraju u organizaciji kluba. Pojedinačne ulaznice za utakmkicu Lige Šampiona će koštati tri eura, a za utakmice Regionalne lige i domaćeg prvenstva po dva eura.
 
sezonskakarta
 
Aktuelni crnogorski šampion ove sezone će odigrati sedam utakmica Lige Šampiona kod kuće, a što se tiče utakmica Regionalne lige to će biti četiri utakmice u prvom dijelu lige, te zavisno od rasporeda i plasmana u drugom dijelu takmičenja dvije do tri utakmice u Herceg Novom.
 
U završnici državnog Prvenstva očekuju se jo tri do četri utakmice kod kuće. Jadranaši pozivaju sve zainteresovane da kupovinom sezonske karte obezbijede svoje mjesto na utakmicama i da daju još jednu podršku mladoj i perspektivnoj ekipi Jadrana.
 
Za više informacija kontaktirajte klub na telefon 031/322-406 ili putem maila  .

Generalni pokrovitelj     Generalni sponzor

opstina-herceg-noviCarine DOO

Pokrovitelji

ministarstvo-sporta-crne-goreturisticka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novifloringsportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carine