Breša bolja u prvoj utakmici

Breša bolja u prvoj utakmici

U prvoj utakmici trećeg kruga kvalifikacija za Ligu šampiona, naši momci su gostovali italijanskoj Breši.

Italijanski tim je bio bolji i ubjedljivo savladao naš tim što mu daje velike šanse za plasman u Ligu šampiona. Oba tima su krenula sa čvrstom odbranom od samog početka što je pokazao i rezultat prve četvrtine 1:1. Druga četvrtina je pokazala istu dinamiku i na poluvrijeme se otišlo sa izjednačenim rezultatom 3:3.

 

Ipak, u drugom poluvremenu domaćin je slomio otpor našeg tima i ostvario prednost u trećoj četvrtini od 4 gola razlike, treća četvrtina je završena rezultatom 8:4. I posljednju četvrtinu Breša je rješila ubjedljivo u svoju korist rezultatom 6:1, pa je kranji rezultat bio 14:5. U našem timu istakli su Ukropina i Moskov sa po dva postignuta gola.

Revanš je 09.11.2016. godine u Igalu.

Breša - Jadran Carine 14:5 (1:1, 2:2, 5:1, 6:1)

Brescia - Piscina Mompiano.

Sudije: Naumov (Rusija), Kun (Mađarska).

Igrač više: Breša 9(3), Jadran Carine 3(1). Peterci: Breša 2(2), Jadran Carine 2(2).

Breša: Del Lungo, Manzi, Presciutti C. 1, Ranđelović 4, Pasković 4, Rizzo 2, Muslim 1, Nora, Presciutti N. 2, Bertoli, Ubović, Napolitano, Morretti.

Jadran Carine: Kandić, Ukropina 2, Popadić, Kovačić 1, Vidović, Merkulov, Baničević, Spaić, Radović, Petković, Gardašević, Moskov 2, Šćepanović.


Generalni sponzor

Carine DOO

Sponzori

ministarstvo-sporta-crne-goreOpština Herceg NoviInstitut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novimg-mivela-jadran-carine