Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Plivački vaterpolo klub JADRAN kao organizator Vas poziva na pripreme vaterpolo ekipa u Herceg Novom – Crnoj Gori u ljeto 2015. godine.

Otvoreni bazen “JADRAN” (33 x 25m) je novotvoreni bazen u julu 2012. godine. Bazen je u vlasništvu kluba i klub upravlja bazenom. Bazen se nalazi u samom centru grada, u gradskoj luci gdje je i prvi klubski bazen sagrađen 1926. godine. Bazen je kompletno opremljen za treninge i takmičenja plivača i vaterpolista.

pvk jadran bazen 2

Pomenuti bazen će biti otvoren u periodu 1. aprila do 31. oktobra svake godine, te pripreme Vaše ekipe mogu biti organizovane u bilo kom terminu. Naš klub u svom sastavu ima sve starosne vaterpolo kategorije, od seniora do najmlađe ekipe dječaka rođenih 2002 godine, koje bi vam bile svakodnevno na raspolaganju za zajednički trening i sparing utakmice.

Trenutno prikupljamo zahtjeve interesovanja od vaterpolo klubova iz velikog broja zemalja, te ćemo na osnovu njih tokom ljeta organizovati par internacionalnih turnira za juniore i kadete. Ekipe ženskog vaterpola su takođe dobrodošle na pripreme u herceg Novom. Tokom vašeg boravka u Herceg Novom naši vaterpolo treneri će vam biti na raspolaganju da pomognu u što kvalitetnijem radu. Takođe tokom vašeg boravka, spremni smo vam organizovati veliki broj trening utakmica sa vaterpolo ekipama iz okruženja, kao što su Kotor, Budva ili Dubrovnik.

pvk jadran bazen 2

Na osnovu vašeg zahtjeva mi smo vam spremni organizovati smještaj u hotelima različitih kategorija (4****, 3***) ili u privatnom smještaju (jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama ili apartmanima) na bazi punog pansiona. Većina smještaja je blizu bazena, te se na trening može pješačiti do 10 minuta.

Za vaš dolazak u Herceg Novi možete koristiti 3 aerodroma: Tivat (22 km udaljen od Herceg Novog), Dubrovnik (27 km udaljen od Herceg Novog) i Podgorica (98 km udaljen od Herceg Novog). Naš klub bi vam organizovao transfere aerodrom-hotel-aerodrom.

Tokom vašeg boravka u herceg Novom mi smo spremni vam organizovati različite aktivnosti u slobodno vrijeme, poput izleta brodom, izleta autobusom, igranje dugih sportova: fudbal, košarka, jedrenje...ili nešto drugo po želji.

Na osnovu vašeh zahtjeva koji treba da sadrži: period u kom bi posjetili herceg Novi, broj osoba u vašoj grupi, generacija vaše ekipe, kao i broj treninga koji želite da imate...mi ćemo vam predložiti cijene koje bi sadržale, smještaj na bazi punog pansiona, transfere kao i korišćenje bazena.

Generalni sponzor     Pokrovitelj

opstina-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel PerlaCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novisportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carineNorthstar