Novosti plivanje

Jadran Carine ugostio vaterpoliste Japana

Plivački vaterpolo klub Jadran Carine ugostio je vaterpolo reprezentaciju Japana, koja odrađuje pripreme na bazenu Instituta Igalo.
Opširnije...

Okupljanje reprezentacije Crne Gore: Vaterpolisti Jadrana najbrojniji

 
Mlada vaterpolo reprezentacija Crne Gore okupiće se 19. oktobra, u Herceg Novom, kako bi odradila treninge, a poziv Vaterpolo Plivačkog Saveza je primilo 12 vaterpolista i dva trenera Jadrana Carine.
Opširnije...

Najdraži poklon Jadrana: Đaci prvaci OŠ “Dašo Pavičić” zahvalili velikanu sa Škvera

Učenici prvih razreda Osnovne Škole „Dašo Pavičić“, njih 100,  posjetili su  Plivački Vaterpolo Klub Jadran Carine prvog dana oktobra, a potom su obradovali Upravu kluba zahvalnicom koju su ručno pripremili sa svojim učiteljicama.
 
Predsjednik Skupštine kluba, Boro Mračević, kazao je da je ovo jedna od najdražih posjeta i poklona.
 
“Posjeta naših malih prvaka, budućih Jadranaša, nas je obradovala a posebno način na koji su nam zahvaili. Otvoreni smo za posjete svih učenika škola sa područja naše Opštine”, rekao je Mračević.
 
zahvalncaaa
 
“Hvala što ste nas pozvali da dođemo i da se upoznamo sa uspjesima naših plivača i vaterpolista. Nakon ove posjete nadamo se da će neki od nas doprinijeti da Jadran donese još neki trofej u trofejnoj Sali”, napisali su prvačići sa svojim učiteljicama Maricom Bijelić, Milijanom Roćenović, Vanjom Đurović, Ljiljom Vlatković  i Ivankom Đečević.
 
IMG 20191014 115823
 
Mališani su obišli bazen, trofejnu salu kluba i druge prostorije na Škveru.
 
djaciprvaci
 
Ono što im je posebno privuklo pažnju jeste gotovo 400 trofeja, kao i trening škole plivanja i vaterpola koji je tada bio u toku.
 
Tokom druženja sa hercegnovskim školarcima nije nedostajalo šale i smijeha, pa je tako trofejna sala bila posebna uz još jedan „pehar“ , dječji osmjeh i radost.

Đaci prvaci OŠ “Dašo Pavičić” posjetili Jadran Carine: Smijeh, pjesma i radost uljepšali Škver

Učenici prvih razreda Osnovne Škole „Dašo Pavičić“, njih 100,  posjetili su danas Plivački Vaterpolo Klub Jadran Carine. Mališani su obišli bazen, trofejnu salu kluba i druge prostorije na Škveru.
Opširnije...

Western Balkans Water Polo Cup na Škveru: Jadran polazna tačka za jačanje sportske regionale saradnje

 
Plivački vaterpolo klub Jadran Carine danas je počeo realizaciju projekta regionalne saradnje, "Western Balkans Water Polo Cup" za vaterpoliste 2006/2007 godište, zajedno sa VK Vojvodina, PK Skopje i VK Banja Luka koji je podržao Fond za Zapadni Balkan.
Opširnije...

Generalni sponzor

Carine DOO

Sponzori

ministarstvo-sporta-crne-goreOpština Herceg NoviInstitut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novimg-mivela-jadran-carine