Novosti Prvi tim

Jadranaši deklasirali protivnike i osvojili „Mladog galeba“

Mladi vaterpolisti Jadrana Carine, rođeni 2005. godine i mlađi, dominatno su ovojili međunarodni vaterpolo turnir „Mladi Galeb“ koji je po osamnaesti put organizovan u Makarskoj 05-07 oktobra.

Opširnije...

Jadran Carine – najbolji klub mlađih vaterpolo kategorija u državi

Da uspijehe svojih starijih kolega u seniorskoj kategoriji prate i mladi vaterpolisti Jadrana Carine najbolje govore rezultati postignuti u protekloj takmičarskoj sezoni.

Opširnije...

Pioniri Jadrana Carine neprikosnoveni

Proteklog vikenda, 23 - 25.08.2018, na bazenu Jadran na Škveru održan je završni turinr KUP-a Crne Gore u vaterpolu za igrače rođenje 2006. godine i mlađe. 

Opširnije...

Vaterpolisti Jadrana Carine 2002 godište osvajači KUP-a Crne Gore

Proteklog vikenda, 20-22 jul, u Kotoru održan je finalni turnir KUP-a Crne Gore u vaterpolu za genareciju igrača rođenih 2002. godine i mlađih.

Opširnije...

Mladi Jadranaši najbolji na turniru u Kragujevcu

Na četvrtom međunarodnom memorijalnom turniru „Nenad Nena Manojlović“, u Kragujevcu,  u čast proslavljenog trenera i vaterpoliste, završen je trijumfom ekipe PVK Jadrana Carine iz Herceg Novog.

Opširnije...

Generalni sponzor

Carine DOO

Sponzori

ministarstvo-sporta-crne-goreOpština Herceg NoviInstitut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novimg-mivela-jadran-carine