Finale Euro Kupa - prodaja ulaznica

Finale Euro Kupa - prodaja ulaznica

II finalna utakmica Len Euro Kup-a JADRAN CARINE HERCEG NOVI – MARSEILLE (FRA) odigrati u subotu 13.04.2019. godine sa početkom u 18:00h na bazenu Sportskog Centra u Nikšiću.

Nažalost uz sve napore našeg kluba nismo dobili saglasnost gostujuće ekipe za odigravanje utakmice na otvorenom bazenu u Herceg Novim s obiorom da pravila Evropske asocijacije nalažu da se utakmice na otvrenim bazenima mogu igrati od 01. maja.

Cijena ulaznice za pomenutu utakmicu je 3€, a prvi termin prodaje ulaznica je subota 06.04.2019. u Gradskoj Kafani u centru grada u terminu Cijena ulaznice za pomenutu utakmicu je 3€, a prvi termin prodaje ulaznica je subota 06.04.2019. U Gradskoj Kafani u centru grada u terminu 10:00-13:00h.


Generalni pokrovitelj     Generalni sponzor

opstina-herceg-noviCarine DOO

Pokrovitelji

ministarstvo-sporta-crne-goreturisticka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novifloringsportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carine