FINALE EURO KUP-a U VATERPOLU

FINALE EURO KUP-a U VATERPOLU

Vaterpolisti Jadrana Carine iz Herceg Novog u subotu 30. marta igraju prvu finalnu utakmicu Len Euro Kup-a sa ekipom Marseja u Marseju.

 

Utakmica počinje u 20:00h uz direktan TV prenos na RTCG.

Iz dobro poznatih razloga nemanja osnovnih uslova za obavljanje treninga u Herceg Novom – nemanja bazena, Jadranaši su  pripreme tokom ove sedmice obavili u Nikšiću, a u srijedu veče su se preselili u Dubrovnik gdje će obaviti poslijednja dva treninga pred put koji je zakazan za danas u popodnevnim časovima. Dolazak u Marsej je planiran u kasnim večernjim časovima.

marsej-jadran

U Marsej Jadran Carine putuje u svom najačem standardnos sastavu: Slaven Kandić, Nikola Brkić, Vlado Popadić, Dimitrije Obradović, Dušan Banićević, Kanstantin Averka, Petar Mijušković, Filip Gardašević, Đuro Radović, Vladan Spaić, Dragan Drašković, Marko Petković i Petar Tešanović.

Planirano je da ekipa u Marseju odradi tri treninga pred utakmicu, i to dva u petak i jedan u subotu ujutro kako bi što bolje osjetili bazen i adaptirali se na uslove koji ih tamo očekuju.

Utakmicu u Marseju sude: Birakis (Grčka) i Švarc (Izrael) dok je Len delegate Firoiu iz Njemačke.

Povratak je planiran za nedjelju 31. marta.


Generalni pokrovitelj     Generalni sponzor

opstina-herceg-noviCarine DOO

Pokrovitelji

ministarstvo-sporta-crne-goreturisticka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novifloringsportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carine