Novosti Prvi tim

Suspendovana evropska vaterpolo takmičenja

Evropska vaterpolo kuća LEN, poništila je aktuelnu sezonu. Ekipa Jadrana Carine takmičio se u Ligi šampiona, gdje je odigrao 10 utakmica i do prekida šampionata zauzimao četrvrto mjesto u svojoj grupi.

Opširnije...

Poraz u Ligi šampiona od prvaka u grupi

U 10. kolu Lige šampiona Jadran je na gostovanju u Barseloni izgubio od Barselonete rezultatom 12:6 (3:2, 4:1, 3:2, 2:1).

Opširnije...

Poraz u posljednjem kolu Regionalne lige

U posljednjem kolu Regionalne lige Jadran je poražen na gostovanju u Zagrebu od ekipe Mladosti rezultatom 12:11 (3:4, 3:1, 6:2, 0:4).

Opširnije...

Prvi poraz Jadran u 2020. godini

U 13. kolu Regionalne lige Jadran je na domaćem pretrpio poraz od komšija iz Dubrovnika rezultatom 9:17 (2:5, 2:3, 1:5, 4:4).

Opširnije...

Još jedna pobjeda protiv imenjaka iz Splita u Ligi šampiona

U 9. kolu Lige šampiona Jadran je na domaćem terenu dočekao imenjaka iz Splita i ostvario bitnu pobjedu koja omogućava borbu za plasman na zavrsni turnir 14:11 (4:4, 3:2, 3:2, 4:3).

Opširnije...

Generalni pokrovitelj     Generalni sponzor

opstina-herceg-noviCarine DOO

Pokrovitelji

ministarstvo-sporta-crne-goreturisticka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novifloringsportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carine