Prijateljska utakmica francuskog Lila i Jadrana: U četvrtak veče na Škveru, ulaz slobodan

Prijateljska utakmica francuskog Lila i Jadrana: U četvrtak veče na Škveru, ulaz slobodan

 
Prvotimci Jadrana Carine odigraće sutra veče, 5. septembra u 20 časova na bazenu Jadran na Škveru, prijateljsku utakmicu protiv francuskog tima Lil (Lille Metropolo Water Polo). Ulaz je slobodan, pa će svi ljubitelji i prijatelji vaterpola moći da uživaju u ovom sportskom duelu.
 
Izabranici trenera Petra Radanovića iskoristiće ovu utakmicu kao zagrijavanje za ono što je ispred njih - početak Regionalne vaterpolo lige. Takođe, Jadranaši su proteklih par dana trenirali sa izabranicima trenera Juliena Hostea, na Škveru, tako da su ekipe u igračkom smislu upoznate.
 
IMG 20190905 090306 401 1
 
Crnogorski šampion za takmičarsku sezonu koja je pred nama pojačao se dovođenjem Marina Čagalja, Splićanin koji je igrao za Mladost koja je osvojila Regionalnu ligu ove godine. Još jedna bitna promjena u redovima Novljana je i Petar Tešanović, rođeni Jadranaš, koji će biti prvi golman momaka sa Škvera.

Generalni pokrovitelj     Generalni sponzor

opstina-herceg-noviCarine DOO

Pokrovitelji

ministarstvo-sporta-crne-goreturisticka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novifloringsportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carine